Adamo Fiberhoods


Adamo Fiberhoods és una iniciativa per fer arribar Fibra Òptica de molt alta velocitat allà on es necessita.


Hem creat aquesta plataforma per ajudar la gent que vol que es desplegui xarxa d’Internet Fibra Òptica a la seva àrea. Si hi ha suficient gent interessada a una població, Adamo es compromet a estudiar desplegar la seva xarxa. Selecciona la teva província per veure els projectes Adamo Fiberhood en curs actualment:

Adamo fiber coverage map cantabria sevilla badajoz madrid tarragona lleida barcelona girona cuenca valencia ciudad-real lugo navarra toledo palencia castellon zaragoza guadalajara granada valladolid la-rioja

Vols començar el teu propi Fiberhood?

Vols ser l'heroi local i portar Internet Fibra Òptica FAST! a la teva localitat? Registra el teu interès a crear el teu propi fiberhood. Actualment acceptem interès per a localitats o àrees a les regions de Barcelona, Girona, Lleida, Madrid, Sevilla i Tarragona. Si ets d'una altra regió, subscriu-te gratis a la nostra newsletter i et mantindrem informat sobre els Adamo Fiberhoods i sobre quines regions noves obrim per a registres.

Per què fibra òptica 1.000Mb?

Una connexió a velocitat de 1.000Mb per segon a través de Fibra Òptica és molt més estable i ràpida. Mira vídeos i pel·lícules sense haver d'esperar que es carreguin, puja àlbums de fotos en un instant, comunica't per videoconferència amb els teus amics i treballa els teus arxius al núvol. L'Internet sense constants talls i esperes ja és una realitat.

Què és Adamo?

Som un operador de telecomunicacions d'origen suec que estem desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra a Espanya. Oferim l'Internet més ràpid del país: 1.000 Mb Internet Fibra Òptica. Actualment, més de 200.000 llars tenen accés a la Fibra Òptica d'Adamo. Firma perquè la teva sigui la següent!