Adamo Fiberhoods
Calaf

Internet Fibra Òptica 1.000Mb a Calaf

A Adamo tenim un projecte per portar la fibra òptica més ràpida del país a Calaf. No ens conformem amb la que tenim actualment a algunes zones, volem fibra òptica a 1.000Mb!

Què són Adamo FAST! i Fiberhoods?

La fibra òptica Adamo FAST! és l'Internet més ràpid del país, a velocitat de 1.000Mb per segon! Adamo Fiberhood és una iniciativa per fer-la arribar allà on es necessita.

  • Servei: el servei costa només 35€ al mes. Aquest preu és final, ja inclou l'IVA i la quota de línia! A més a més, si vols contractar gaudiràs de promocions especials.
  • Sense compromís: registrar el teu interès en aquesta pàgina no t'obliga a contractar ni a fer res. És només una mostra que estàs interessat en què la fibra òptica més ràpida del país arribi a Calaf.
  • Objectiu, desplegament: si arribem a l'objectiu d'interessats, desplegarem la fibra FAST! a Calaf. Ajuda'ns a aconseguir-ho difonent el missatge i convencent els teus veïns i amics per què s'hi apuntin.

A més a més, si registres el teu interès tindràs accés a una oferta especial de 3 mesos de servei completament gratis. Si desitges més informació sobre els nostres serveis, pots visitar la nostra pàgina web: www.adamo.es.


Per què fibra òptica 1.000Mb?

Una connexió a velocitat de 1.000Mb per segon a través de Fibra Òptica és molt més estable i ràpida. Mira vídeos i pel·lícules sense haver d'esperar que es carreguin, puja àlbums de fotos en un instant, comunica't per videoconferència amb els teus amics i treballa els teus arxius al núvol. L'Internet sense constants talls i esperes ja és una realitat.

Què és Adamo?

Som un operador de telecomunicacions d'origen suec que estem desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra a Espanya. Oferim l'Internet més ràpid del país: 1.000 Mb Internet Fibra Òptica. Actualment, més de 200.000 llars tenen accés a la Fibra Òptica d'Adamo. Firma perquè la teva sigui la següent!

     Antes de iniciar la búsqueda de cobertura de Fibra Óptica, y facilitarnos sus datos para que podamos contactar con usted para ofrecerle los servicios de Fibra Óptica u otros servicios de telecomunicaciones, debe leer detenidamente la Información sobre Protección de Datos que consta a continuación:


INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS


Responsable: ADAMO TELECOM IBERIA, S.A.U. · Finalidad: Contacto y envío de comunicaciones comerciales · Legitimación: Consentimiento del interesado · Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. No se realizarán transferencias a terceros países · Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, como se explica en la información adicional · Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de datos en el siguiente link


ACCEPTO