Adamo Fiberhoods
St. Pere de Riudebitlles

Internet Fibra Òptica a Sant Pere de Riudebitlles

A Adamo portarem la fibra òptica més ràpida del país a Sant Pere de Riudebitlles: la població s'ho mereix. Apunta't ja sense compromís per estar al dia sobre el desplegament. A més a més, els primers 150 tindreu prioritat en la instal·lació i accés a ofertes especials si més endavant decidiu contractar el servei. T'agradaria gaudir d'Internet a molt alta velocitat?

Què és Adamo Fiberhood?

Adamo Fiberhood és una iniciativa per fer arribar Fibra Òptica allà on es necesita. El desplegament a Sant Pere de Riudebitlles constarà de 3 passos:

  • Interès: hem detectat que a la població hi ha molt d'interès per millorar la infrastructura de telecomunicacions, i per això hem decidit desplegar. El desplegament serà costejat per Adamo en la seva totalitat.
  • Projecte: ja hem estudiat com fer arribar la fibra òptica minimitzant les molèsties i l'impacte en edificis i carrers, i hem presentat el pla a l'Ajuntament. La prioritat d'Adamo és el benestar dels veïns.
  • Desplegament: preveiem que en 2 mesos es puguin començar els treballs per tal que tots a Sant Pere gaudim el més aviat possible de l'Internet més ràpid del país.

Acomplert el projecte, els veïns de Sant Pere de Riudebitlles podreu accedir a tots els nostres serveis. Pots consultar-ne els preus a la nostra web: www.adamo.es. Els primers 150 a registrar-se tindreu accés a ofertes especials.


Per què fibra òptica 1.000Mb?

Una connexió a velocitat de 1.000Mb per segon a través de Fibra Òptica és molt més estable i ràpida. Mira vídeos i pel·lícules sense haver d'esperar que es carreguin, puja àlbums de fotos en un instant, comunica't per videoconferència amb els teus amics i treballa els teus arxius al núvol. L'Internet sense constants talls i esperes ja és una realitat.

Què és Adamo?

Som un operador de telecomunicacions d'origen suec que estem desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra a Espanya. Oferim l'Internet més ràpid del país: 1.000 Mb Internet Fibra Òptica. Actualment, més de 200.000 llars tenen accés a la Fibra Òptica d'Adamo. Firma perquè la teva sigui la següent!

     Antes de iniciar la búsqueda de cobertura de Fibra Óptica, y facilitarnos sus datos para que podamos contactar con usted para ofrecerle los servicios de Fibra Óptica u otros servicios de telecomunicaciones, debe leer detenidamente la Información sobre Protección de Datos que consta a continuación:


INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS


Responsable: ADAMO TELECOM IBERIA, S.A.U. · Finalidad: Contacto y envío de comunicaciones comerciales · Legitimación: Consentimiento del interesado · Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. No se realizarán transferencias a terceros países · Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, como se explica en la información adicional · Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de datos en el siguiente link


ACCEPTO