Adamo Fiberhoods
La Goba

Internet Fibra Òptica a La Goba

Després de l'èxit total del desplegament de fibra òptica a Vidreres poble, llancem ara una iniciativa per portar Internet Fibra Òptica a la urbanització La Goba (vegeu el mapa). A Adamo volem portar la fibra a tothom! Si arribem a l'objectiu de persones interessades, hi desplegarem la nostra xarxa. Firma ara el teu interès sense compromís!

Què és Adamo Fiberhood?

Adamo Fiberhood és una iniciativa per fer arribar Fibra Òptica allà on es necesita. Per aconseguir-ho per a la teva localitat, s'han de completar 3 passos:

  • Interès: necessitem com a mínim 1 ambaixador i 30 clients potencials per crear un Adamo Fiberhood per al teu poble. L'ambaixador és el responsable de coordinar els esforços al poble.
  • Projecte: en la següent fase, creem una pàgina de projecte i fixem un objectiu de clients potencials necessaris per desplegar la xarxa de fibra. Llavors treballem juntament amb els ambaixadors locals per assolir-lo.
  • Desplegament: una vegada assolit el número de persones interessades, comencem el desplegament perquè Internet Fibra Òptica arribi aviat a la teva zona.

Acomplert el projecte, els veïns de la urbanització La Goba podreu accedir a tots els nostres serveis. Pots consultar-ne els preus a la nostra web: www.adamo.es.


Per què fibra òptica 1.000Mb?

Una connexió a velocitat de 1.000Mb per segon a través de Fibra Òptica és molt més estable i ràpida. Mira vídeos i pel·lícules sense haver d'esperar que es carreguin, puja àlbums de fotos en un instant, comunica't per videoconferència amb els teus amics i treballa els teus arxius al núvol. L'Internet sense constants talls i esperes ja és una realitat.

Què és Adamo?

Som un operador de telecomunicacions d'origen suec que estem desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra a Espanya. Oferim l'Internet més ràpid del país: 1.000 Mb Internet Fibra Òptica. Actualment, més de 200.000 llars tenen accés a la Fibra Òptica d'Adamo. Firma perquè la teva sigui la següent!

     Antes de iniciar la búsqueda de cobertura de Fibra Óptica, y facilitarnos sus datos para que podamos contactar con usted para ofrecerle los servicios de Fibra Óptica u otros servicios de telecomunicaciones, debe leer detenidamente la Información sobre Protección de Datos que consta a continuación:


INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS


Responsable: ADAMO TELECOM IBERIA, S.A.U. · Finalidad: Contacto y envío de comunicaciones comerciales · Legitimación: Consentimiento del interesado · Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. No se realizarán transferencias a terceros países · Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, como se explica en la información adicional · Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de datos en el siguiente link


ACCEPTO