Adamo Fiberhoods
Bell-lloc d'Urgell

Internet Fibra Òptica a Bell-lloc d'Urgell

A Adamo tenim un projecte per portar la fibra òptica a Bell-lloc d'Urgell. Es diu Adamo Fiberhood Bell-lloc d'Urgell i l'hem posat en marxa juntament amb els nostres ambaixadors locals.

Què és Adamo Fiberhood?

Adamo Fiberhood és una iniciativa per fer arribar Fibra Òptica allà on es necesita. Per aconseguir-ho per a la teva localitat, s'han de completar 3 passos:

  • Interès: necessitem com a mínim 1 ambaixador i 30 clients potencials per crear un Adamo Fiberhood per al teu poble. L'ambaixador és el responsable de coordinar els esforços al poble.
  • Projecte: en la següent fase, creem una pàgina de projecte i fixem un objectiu de clients potencials necessaris per desplegar la xarxa de fibra. Llavors treballem juntament amb els ambaixadors locals per assolir-lo.
  • Desplegament: una vegada assolit el número de persones interessades, comencem el desplegament perquè Internet Fibra Òptica arribi aviat a la teva zona.

Acomplert el projecte, els veïns de Bell-lloc d'Urgell podreu accedir a tots els nostres serveis. Pots consultar-ne els preus a la nostra web: www.adamo.es. Tots els que us hagueu registrat tindreu accés a ofertes especials.


Per què fibra òptica 1.000Mb?

Una connexió a velocitat de 1.000Mb per segon a través de Fibra Òptica és molt més estable i ràpida. Mira vídeos i pel·lícules sense haver d'esperar que es carreguin, puja àlbums de fotos en un instant, comunica't per videoconferència amb els teus amics i treballa els teus arxius al núvol. L'Internet sense constants talls i esperes ja és una realitat.

Què és Adamo?

Som un operador de telecomunicacions d'origen suec que estem desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra a Espanya. Oferim l'Internet més ràpid del país: 1.000 Mb Internet Fibra Òptica. Actualment, més de 200.000 llars tenen accés a la Fibra Òptica d'Adamo. Firma perquè la teva sigui la següent!

     Antes de iniciar la búsqueda de cobertura de Fibra Óptica, y facilitarnos sus datos para que podamos contactar con usted para ofrecerle los servicios de Fibra Óptica u otros servicios de telecomunicaciones, debe leer detenidamente la Información sobre Protección de Datos que consta a continuación:


INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS


Responsable: ADAMO TELECOM IBERIA, S.A.U. · Finalidad: Contacto y envío de comunicaciones comerciales · Legitimación: Consentimiento del interesado · Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. No se realizarán transferencias a terceros países · Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, como se explica en la información adicional · Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de datos en el siguiente link


ACCEPTO