Adamo Fiberhoods
Espluga de Francolí

Arriba la Fibra més ràpida del país a Espluga de Francolí. 3 mesos gràtis!

Porque sabemos que tu proveedor de Internet actual no te da la velocidad que te mereces. Te llevamos la Fibra 1.000Mb a Espluga de Francolí. Regístrate y llévate ¡3 meses gratis contratando una línea móvil!

Què és Adamo Fiberhood?

Adamo Fiberhood és una iniciativa per fer arribar la Fibra Òptica més ràpida allà on es necesita. Per aconseguir-ho per a la teva localitat, s'han de completar 3 passos:

  • Interès: necessitem com a mínim 1 ambaixador i 30 clients potencials per crear un Adamo Fiberhood per al teu poble. L'ambaixador és el responsable de coordinar els esforços al poble.
  • Projecte: en la següent fase, creem una pàgina de projecte i fixem un objectiu de clients potencials necessaris per desplegar la xarxa de fibra. Llavors treballem juntament amb els ambaixadors locals per assolir-lo.
  • Desplegament: una vegada assolit el número de persones interessades, comencem el desplegament perquè Internet Fibra Òptica arribi aviat a la teva zona.

Acomplert el projecte, els veïns de Espluga de Francolí podreu accedir a tots els nostres serveis. És a dir, gaudireu de l'Internet més ràpid del país (1.000 Mb!). Pots consultar-ne els preus a la nostra web: www.adamo.es. Tots els que us hagueu registrat tindreu accés a ofertes especials.


Per què fibra òptica 1.000Mb?

Una connexió a velocitat de 1.000Mb per segon a través de Fibra Òptica és molt més estable i ràpida. Mira vídeos i pel·lícules sense haver d'esperar que es carreguin, puja àlbums de fotos en un instant, comunica't per videoconferència amb els teus amics i treballa els teus arxius al núvol. L'Internet sense constants talls i esperes ja és una realitat.

Què és Adamo?

Som un operador de telecomunicacions d'origen suec que estem desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra a Espanya. Oferim l'Internet més ràpid del país: 1.000 Mb Internet Fibra Òptica. Actualment, més de 200.000 llars tenen accés a la Fibra Òptica d'Adamo. Firma perquè la teva sigui la següent!

     Antes de iniciar la búsqueda de cobertura de Fibra Óptica, y facilitarnos sus datos para que podamos contactar con usted para ofrecerle los servicios de Fibra Óptica u otros servicios de telecomunicaciones, debe leer detenidamente la Información sobre Protección de Datos que consta a continuación:


INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS


Responsable: ADAMO TELECOM IBERIA, S.A.U. · Finalidad: Contacto y envío de comunicaciones comerciales · Legitimación: Consentimiento del interesado · Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. No se realizarán transferencias a terceros países · Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, como se explica en la información adicional · Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra Política de datos en el siguiente link


ACCEPTO